AKTUELT

Læs vores nyheder herunder

 

Struer Skolehjem fri af det skærpede tilsyn

Invitation - Gammel elevfest

Mediesag om distribution af børneporno via sociale medier

Struer Skolehjem får halvanden million

Bortfald af påbud

Struer Skolehjem har arbejdet ihærdigt på at få fjernet to påbud fra Socialtilsyn Midt i foråret, hvilket nu er lykkedes. Vi har således gennem dokumentation og handleplaner redegjort for den pædagogiske tilgang og fokus på konflikthåndtering. Pædagogiske tilgange og metoder er i endnu højere grad beskrevet, således at det fremgår, hvordan der arbejdes målrettet og kontinuerligt med børnenes trivsel og udvikling.

Sideløbende deltager Struer Skolehjem i et projektforløb – Styrkelse af børn og unges mentaliseringsevne, handlekraft og færdigheder – via Socialstyrelsen, som betyder, at alle medarbejdere undervises i mentaliseringsredskaber. Derudover er der supervision til medarbejderne, psykoedukation til en gruppe af børn samt ledelsessupervision.

Arbejdet med påbuddene har således sammen med opstart af projekt Mentalisering medført et gennemgribende og målrettet arbejde med pædagogiske tilgange og metoder hos alle medarbejdere. Der opleves som følge heraf allerede en kvalitetssikring i arbejdet med de pædagogiske tilgange og metoder, hvilket også betyder øget arbejdsglæde hos medarbejderne.

 

ADRESSE

Struer Skolehjem
Godthåbsvej 15
7600 Struer

KONTAKT INFO

Tlf: +45 9684 2400
Fax: 9785 0233
Email: struerskolehjem@struer.dk

 

TRÆFFETIDER FOR KONTORET

Mandag - torsdag: 8.00 - 15.00
Fredag: 8.00 - 13.00
Hovednummeret er altid åbent

FØLG OS HER